Dersizle Forumları

Full Versiyon: HANGİ LİSEDE OKUDUNUZ-OKUYORSUNUZ????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARKADAŞLAR HANGİ LİSEDE OKUYORSUNUZ??VEYA HANGİ LİSEDEN MEZUN OLDUNUZ??(DÜZ,ANADOLU,FEN,ANADOLU ÖĞRETMEN..)MESELA ANAOLDU LİSESİNE VEYA BAŞKA BİE LİSEYE GİTMEK ÖSS DEKİ BAŞARIYI ÇOK ETKİLERMİ?
anadolu lisesinden mezun oldum. ve puanı yüksek güzel bir okuldu. ama kıymetini bilemedim. sosyal faaliyetlerden dolayı devamsızlığı istediğim şekilde azalttırabiliyordum. ve sürekli okuldan kaçtım ders namına bomboş bir 4 yıllık lise hayatım oldu. sonuç olarak öss faciaydı. ve okulun pek bi önemi yok bence. sadece okul puanı gelirken başarılı okullara daha çok puan gelmesi güzel (bana 3.84 diploma notu ile 72 puan geldi)ama başarılı okullardada ortalamayı yüksek tutmak zor.
Meslek lisesi mezunuyum bi elimde meslek olmasından birde oöbp 91,772 siritan gelmesinden başka fayda sağlamadı 91,772 belki 72 nin yanında güzel durabilir ama bilginiz yoksa benim 100 olsun ne fayda ah ulen ya .. Süper lise gitmiş olsaydım o zaman belki şimdi ünideydik olsun sağlık olsun kısmet değilmiş bizde kazancaz elbet.
Düz Liseyi bitirdim aobp 81 küsür geliyr gulen ama alan dışı seçim yapıcam bu sene 0.3 le çarpılcak uzgun3 24 falan geliyor off offf zamanında doğru dürüst bi alan seçemedik zorluğunu çekiyoruz
ben de düz lise mezunuyum bu sene aldığım puanla rahatlıkla okulöncesi öğretmenliğine girerdim ama meslek liseli arkadaşlar benden çok daha az puanla yerleştiler...uzgun3bana yer kalmadı olsun sağlık olsun yeter ki yine denicez bak bu sene de geldi çattı sınav zamanı..zhr kardeş hangi okulda okuduğunetkiler tabi ki çok ii düşün önce güsel bi liseye yerleşmeye bakıp sonra da hangi alanı seçeceğimizi çok iyi düşünüp,ona göre hareket etmeli!!..sonra çok başın ağrır..
ya güzel bi liseye yerleştim sanırım belki çok olmayabilr ama anadolu lisesinde okuorm...
anadolu lisesindeyim.. gayet güzel bi lise.. verilen eğitimden çok memnunum...
Ben düz liseden mezunum aobp im 72 geliyor çok olmasa da ben aldığım puandan memnunum.Şükretmek lazım.Ah bir 250 yapsam össde ne isterim..
ben andl. öğrtmn lisesindeyim.Lgsciler öğretmen lis gerçekten çok avantajlı.Eğer öğretmenliği tercih ederseniz başarı puanı hariç 24 ek puan veriyor(tabi 24 tam puan sadece oklu birincisine öbürlerine gittikçe düşyor.)Ayrıca diğer liseler gibi başka bölümlere giderken puan kırılma olayı yok.Ek puan verilince herkes öğretmenliği en sona düşünyr.Özelliklede lisede e.a yada sözel düşnüyosanız çok ideal.Eğitiminden de ben çok memnunum.

Reklam gibi oldu amasiritan) gerçekten düşünün derim.
hımm bende düz lisede okuyorumm 2 sene sonra gircem ÖSS yeama gün sayıyorum 840 civarında günüm kladı coqq az gibi geliyo bana yha öff şimödiden sitres basttııı son senemde napcam bilmiomm yaneee...!!((bu yıl girenlere başarılar )))
Referans URL