Arkadaşlar ben aslında astsubaylığı düşünüyorum zaten bunun hakkındada bir yardım konusu açmıştım ama astsubaylığı kazanamadım diyelim ozaman ben ege üniversitesine düz bir geçiş yapacam diploma notumda yüksek rahat rahat girerim ama orada okurken 1. yılımın sonunda öss ye tekrar girebilirmiyim girebilsem ve astsubaylığı ozaman kazanırsam astsubaylığa alıyorlarmı acaba??????????
pek bir bilgim yokta yinede tanık olduğum bi konudan yola çıkarak anlatayım.. bi tanıdığım var. güzel sanatlarda.. 2.sınıfta. öss ye tekrar girdi ve hukuk kazandı.sözelde olduğu için puanı kırılıyodu ama yinede çok iyi puan aldığından girebilicekti .fakat üniversite okuduğundan yine puan kırılıyormuş bu yüzden olmadı. neyse yardımcı olabilmişim inş...
üniversite okurken bile öss ye girebiliyosun eğer yaş ve mezuniyet yılın tutarsa astsubaylığada gidebiliyosun ama sana şunu da söylim önlisans tamamlayanların öss ye girmeden astsubaylık elemelerine gittiklerini duymuştum istersen bunları bide kara , hava , deniz , jandarma astsubaylıkları resmi sitelerinden araştırabilirsin...