Dersizle Forumları

Full Versiyon: Montrö Boğazlar Antlaşması
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
kardeşlerim möntre boğazlar atnlaşması benim dönem ödevim.pek çok yerde aradım,bu siteyede vermiştim link.ama sağolsun cocolin abimizbiraz fazla bulmuş.çok karışık,o günden beridir yazıorum hala bitmedi benim için biraz sadeleşmiş bir dille ve daha az bulabilirsenizsevinirim teşekkür ederim....
biriniz birşey yazzın beeeeeeee
ama-böle-agrasif-davranırsan-kimse-sana-bişi-yazmazuzgun3uzgun3öncelikle-sabırlı-olmalısın.herkeze-saygı-duymalısınuzgun3çok-isterdim-yardım-etmeyi-arkadaşım-ama-malesef-elimde-bilgi-yokuzgun3inş.başka-bir-arkadaşım-sana-yardımcı-oluruzgun3ii-akşamalr
hasanbabaoley Demişki:

kardeşlerim möntre boğazlar atnlaşması benim dönem ödevim.pek çok yerde aradım,bu siteyede vermiştim link.ama sağolsun cocolin abimizbiraz fazla bulmuş.çok karışık,o günden beridir yazıorum hala bitmedi benim için biraz sadeleşmiş bir dille ve daha az bulabilirsenizsevinirim teşekkür ederim....

hasanbabaoley Demişki:

biriniz birşey yazzın beeeeeeee

selvi-türker Demişki:

ama-böle-agrasif-davranırsan-kimse-sana-bişi-yazmazuzgun3
uzgun3öncelikle-sabırlı-olmalısın.herkeze-saygı-duymalısınuzgun3
çok-isterdim-yardım-etmeyi-arkadaşım-ama-malesef-
elimde-bilgi-yokuzgun3inş.başka-bir-arkadaşım-sana-yardımcı-oluruzgun3ii-akşamalr

Selvi hanım haklı, Hasan Bey...

İstediğiniz bir sorunun cevabı; er ya da geç elinizde bir şekilde olacaktır. Yeterki, bunu istemesini ve beklemesini bilelim. Zira sitemiz de, ÖSS- KPSS vb... sınavlara hazırlanan arkadaşlarımızla doludur. Bir de bu istekler şahsa ait bir istek olduğunda, bizleri daha da güç durumda bırakabiliyor.

Lütfen biraz daha anlayış diliyorum...

Hepinizden özür diliyorum Hatamın farkındayım doğru söylüyorsunuz
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=7642

Yukarıda bir arkadaşımız bu konuyla ilgili bilgiler eklemiş bir inceleyiniz!

Referans URL