ben windows media player 11 i bilgisayarıma yükledim.sonra programı çalıştır dedim.dosyalar yüklendi ve sonra şu yazılar çıktı:
windows media player 11 almak için microsof® Windows®ürününün orjinal olduğunu doğrulamaniz gerekir.Başarılı doğrulama işleminden sonra sisteminiz en yeni özelleştirmelere,güncelleştirmelere ve desteğe erişit.
....................................
bende doğrula seçeneğini tıkladım.
sonra da şu yazı çıktı:
windows kopyanızın orjinalliğini neden doğrulayamadığımızı bulmak için sonu tıklatın.
yazısı çıktı.ben de son u tıkladım.ama gerisi gelmedi.
programı neden yükleyemediğimi nerden hata yaptığımı bilen varsa söyleyebilir mi?
bir de windows media player 11 i hangi siteden indirebilirim?
yardımınız için teşekkürler.

@fire_man1
%99,9 kopya windows kullandığın için böyle bir hata (uyarı) aldın.
Farklı yollarla orjinal gibi gösterip bu tarz microsoft programlarını yükleyebilirsin diğer forumlarda bulabilirsin, ama biz tavsite etmiyoruz tabi böyle şeyleri; yasal yollardan devam edelim di mi, gel sana Pardus kuralım

Hadi kolay gelsin...
fireman1 fatih adminimizin dediği gibi kopya xp kullandığın için doğrulama yapılamamış bunu illegal yollarla doğrulama yapılabiliyor ama bu forum üzerinde o tür programları paylaşamıyoruz ve tavsiye etmiyoruz diğer forumlarda istersen var tabi ki ...
şunu da belirtim yakında bilgisayarın hiç açılamayacak son güncelleştirmeleri yüklersen artık bilgisayarını açamayacaksın
sana tavsiyem bilgisayarın otomatik güncellemesini kapat en azından korsan xp ni kurtar...
bu dediklerinizi tam olarak anlayamadım...
bu dediklerinizi tam olarak anlayamadım...
yani korsan windows xp programı kullanıyorsunuz bilgisayarınız bazı güncellemeleri aldıktan sonra kapanacak bunun için lisanslı bir xp kullanmanız gerekiyor...
ewt ya aynı sorun benim dün başıma geldi sadece media player kullanan sitelerde açılıyor media player ama onun dışında doğrulama istiyor benim ne yapmam gerekiyor bu programı kaldırıp tekrardan media player i yüklesem bi sorun çıkar mı bilgilerdirir misiniz???!!!!!!!
ewt ya aynı sorun benim dün başıma geldi sadece media player kullanan sitelerde açılıyor media player ama onun dışında doğrulama istiyor benim ne yapmam gerekiyor bu programı kaldırıp tekrardan media player i yüklesem bi sorun çıkar mı bilgilerdirir misiniz???!!!!!!!
en yakın zamanda lisanslı bir xp bulman gerekiyor aksi takdirde son güncellemeleri aldığın zaman bilgisayarın daha açılmayacak ...
en yakın zamanda lisanslı bir xp bulman gerekiyor aksi takdirde son güncellemeleri aldığın zaman bilgisayarın daha açılmayacak ...
öyle diyorsun ama ben programı kaldırıp ta yeniden yüklesem media playeri bi sorun olur mu yinede lisaslı xp bulmam gerekir mi
öyle diyorsun ama ben programı kaldırıp ta yeniden yüklesem media playeri bi sorun olur mu yinede lisaslı xp bulmam gerekir mi
kaldırıp yeniden kursanda bir şey farketmez yine internete girdiğin zaman senden doğrulama isteyecektir istersen sen kaldır yeniden kur ama ilerde internette yeniden doğrulama isteyecektir....