Dersizle Forumları

Full Versiyon: Az BiR SüRe KaLDı (BU KısA ZaMaNdA NeLER PaYLaŞABiLiRSiNiZ BiZiMLe)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Hepimizin de bildiği gibi çok az bir süre kaldı ÖSS'ye kimimizde stres kimimizde heyecan v.s  var. Sizce bu zman zarfında bir şeyler yapılabilir mi ya da şöyle soruyim yorumu olan var mı bundan sonraki zman için?

Şimdiden TŞk'leR .....HepİNiZe BaŞaRıLaR DiLeRiM.....
sevgiyle kalın.....
evet az kaldı ve bu süre bence öss ye hazırlık aşamasındaki en önemli süredir..bu zaman dilimi içerisinde herşeyi daha bi sıkı tutup çalışmayı elden bırakmamak gerek..bundan sonra eksik konuları bir an önce tamamlayıp,daha sonra bolca soru ve deneme çözmek gerekir..bu ssatten sonra bunlar yapılabilir bence..strese gelince fazlasına hayır diyorum ama az buçuk olmalı onsuz da olmassiritan hepimizin Allah yardımcısı olsun..başarılar...
tamı tamına 98 gün var ve iyi çalışırsan kesinlikle çok şey başarılabilir..
süre azalıyor arkadaşlar ama süre bizi strese sokmamalı .. ben elime formu alınca bile strese girdim yani öss hayat demek yaa böyle bişey olamaz dedim o angulen.. ilk başlarda da vardı stres ama formu alınca okuyunca daha degisik oldum..az zaman kaldı belki son bi gayretle cogu kişi istedigi bölüme girecek önemli olan son adımı iyi yapmakgulen herkese iyi calısmalar .. allah emegimizin karsılıgını versin...
sehercan
offfffffffffffffffff....sanane kardeşimsiritan
nasıl banane ya yine mi sen allahım ya
sehercan
yine ben beğenmdnmi?
arkadaşlar sakin lütfen!!!!! bu konuşmaları öm yoluyla yaparsanız sevinirim.
sence?
sehercan
aman beğenmzsen beğenme çokta önmli ya senn beğenp beğenmmn
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL