Dersizle Forumları

Full Versiyon: matematik ve geometri sorularını çözemiyorum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
uzgunArkadaslar öss sınavına 3 ay kaldı ve ben hala matematik ve geometri sorularını çözemiyorum Öss deki 2 mat bölümünüde çözemiyorum tm öğrencisiyim .ders izleden konuları dinliyorum ve anlıyorum ama iş soru çözmeye geldimi bir türlü yapamıyorum .Bu benim 3 senem kazanamassam halim harab. ne yapabilirim cvp yazarsanız sewinrim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bi'sözelci öğrencisi olarak pek birşey diyemem, ancak konuları anlayıpta denklemleri kurup, kuralları biliyorsan ve bunları bilmene rağmen işlemleri çözemiyorsan büyük ihtimalle dört işleminde problem vardır.

Ed-sos 2, Türkçe 1, Mat 1 ve mat 2 çözeceksin bildiğim kadarıyla.
Sosyallerin iyiyse şimdiden matematik çalışmaya başlasan 3 ay hayli hayli yeter. Ancak açıkça konuşayım, eğer sözel derslerinde kötüyse işin biraz zor.

Bence kendine bir program yap, programa göre ilk konulardan çalışmaya başla.
Vallahi ne demeli bilemiyorum anladığım kadaryla pratiğin yok bir tane örnek soru çözümlü kitabın varsa ona çalış onlara bakarak soruları yapmaya çalış örneklerdeki çözümleri iyi analiz yap ki benzer soruları yapabilesin görüyorum ki en azından çalışıyosun forumda başka arkadşalr gibi 3 ay var kitabın yüzünü açmadım demiyosun yine azimlisin bunun farkına varmişın soruyosun eksiklerini helal sana walla hiç moralini bozma sayısalcı arkaşdlarım var onlar bile 9-10 soruyu ancak yapabiliyolar sen yolunda devam et moralini bozma benm diyeceklerim bu kdar bir sözleci olarak başka bir şey söyliyemem
ya bende tm yim... herkesin mat2 problemi war ama benje mat2 mat1 den daha kolay... sen formülleri bi kağıda çıkar çünkü çoğu konular hep formul.... 3ayda çok şey deiştirebilirsin benje artık sözel çalışma sayısallar bize daha çok puan getiricek o yüsden paso mat2 çalış... soruların kolaylarından başlaa pratiklerini dersaneye gidiosan hocaya sor.. hiç bırakma öle öle sınawa kadar yaparsan bi 10-15 soru yeter sana... 3ayda çok şey deişir unutma.. mat2 zor deil sadece tm öörencileri önyargıyla yaklaşıo...başarılar...
mat 1 cöze biliyorsan ea1 alanından da güzel yerler tercih ede bilirsin .ama mat1 de çözemiyorsan sözelden de gire bilirsin cünkü ortak alan .yada bben ea2 alanından giricem diyorsan pıratigini kazanmak çözüm yollarını öğrenmek icin bol bol cözümlü soru cöz cözemedigini veya cözümünü anlamadıgını sor bu sitede arkadaşlar cok yardımçı oluyor hatta bazen soruları pratik yoldan da çözü yorlar ..kolay gelsin başarılar
Başlık değiştirildi. Lütfen forum kurallarını okuyalım.
Arkadaşlar hepinize cvp yazdığınız için ayrı ayrı tşk ediyorum .
benimde lisedeyken matematiğe karşı bir önyargım vardı.dersleri kesinlikle dinlemezdim nasıl olsa anlamıyorum diye.ve sözel derslerden genellikle hiç yanlışım çıkmıyo diyebilirim. ama 2006 öss ye girdikten sonra anladım ki matematik bilmeden olmuyormuş.bu sene başındada resmen mat kitaplarından korkuyordum. kitaplığın önünde dakikalarca duruyodum ama bir türlü mat kitabını elime almaya cesaret edemiyodum. ama inan ki onu bi kere eline alıp çözdüğün zaman işin rengi çok değişiyor. tuhaf gelebilir ama eğlenceli olmaya başladı bile diyebilirim. ve her çözebildiğim soruda çocuk gibi seviniyorum. (çenem düştü benim yaa)
morfiy
okan dostum sana daha öncede söyledim hayat zor bu aralar moralin falanda bozuk olabilir ama harbi diyorum dostumsana mat kadar eğlenceli bi ders yok sayılarla oyun oynuyorsun resmen sadece oyunu kuralına göre oynıcaksın tek mantık bu bence siritan hadi görim seni beraber okuruz inş. seninle aynı unide siritan
morfiy Demişki:

okan dostum sana daha öncede söyledim hayat zor bu aralar moralin falanda bozuk olabilir ama harbi diyorum dostumsana mat kadar eğlenceli bi ders yok  sayılarla oyun oynuyorsun resmen sadece oyunu kuralına göre oynıcaksın tek mantık bu bence siritan hadi görim seni beraber okuruz inş. seninle aynı unide siritan
Sayfalar: 1 2
Referans URL