Dersizle Forumları

Full Versiyon: YeNi ÖsS BiLgİlErİ ((sIcAk sIcAk))
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
.....:::::benim öss ye girmeme daha 2 sene var ama şimdiden sitresi bastı daha 2. sınıftayım ama öss ye gün sayıyorum. yeni bi sistem geldi yakında uygulamaya gircek öss yerıne her yıl sonunda olgunluk sınavı yapılacakmıs 4 yılın sınav ortalaması ve diploma notuna göre kişinin puanı hesaplanacakmış sınav başvurusundada 4 yıllık ve 2 yıllık olarak başvuru yapılacakmış anti parantez olarak bide mesela mühendislik isteyenler fizik matematik çözecek tıp isteyen biyoloji matematik ve kimya çözecek haaa bu arada sınavlar((yani üniversiteye giriş için sınavlar bu sekılde olacak)) ders ders ayrı sınav olacakmış ben size biraz anlatmaya calıstım gecenlerde gazetede okumustum aklımda kalanları sizlerle paylasmak istedimmmmm:::::......
arkadaslar ben üniversitede okuyorum tugcede benim kuzenim...o dahil herkese selam ve sonsuz abasarılar...ALLAH yrdımcınız olsun
sağol ya ünversiteyi kazanıp öss öğrencilerinden  banane demeyip başarılar dilemişsiin sağol sanada hayatının ileriki dönemlerinde başarılar
bencede teskür seda ablam benım
teşekkür ederiz sedacım..herşey gönlünce olması dileklerimle ..siritan
KonuşmaLar da Çok sıcAk : D.. bütüN arkadaşLara teşekkür ederim.. uMarım bazı arkadaşLar bu konuda da saçma sapan fikirLerini(ki nasıl fikirlerse bunLar) paylaşıp soğutmazLar ortamı.
paylaşım güzel teşekkürler
bi acayip yaww Demişki:

.....:::::benim öss ye girmeme daha 2 sene var ama şimdiden sitresi bastı daha 2. sınıftayım ama öss ye gün sayıyorum. yeni bi sistem geldi yakında uygulamaya gircek öss yerıne her yıl sonunda olgunluk sınavı yapılacakmıs 4 yılın sınav ortalaması ve diploma notuna göre kişinin puanı hesaplanacakmış sınav başvurusundada 4 yıllık ve 2 yıllık olarak başvuru yapılacakmış anti parantez olarak bide mesela mühendislik isteyenler fizik matematik çözecek tıp isteyen biyoloji matematik ve kimya çözecek haaa bu arada sınavlar((yani üniversiteye giriş için sınavlar bu sekılde olacak)) ders ders ayrı sınav olacakmış ben size biraz anlatmaya calıstım gecenlerde gazetede okumustum aklımda kalanları sizlerle paylasmak istedimmmmm:::::......

Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım...Böyle bir uygulamanın gelmesi Gerçekten güzel olsa gerek...gul

Herkese Başarılar..
bişi deilll sizlerinde yorumlarınız için thank youuuuu sewgilerrr....!!!
Aslında bende bu sisteme sıcak bakıyorum kişiler daha çok branşlaşacak ve başarı yükselecek

Paylaşımın için teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL