Dersizle Forumları

Full Versiyon: hayat  ne garib  ........
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
insanlar cok farklı ya herkes kazanıp en iyi yere gitmeyi falan tartışır burda arkadaşlar kalem kırmayı tartışıyorlar sanki össyi kaznmışlar bitirmişler ünv yerleri hazır sanki böyle konuşuyorlar yazık bu millete......:?
gulen canım benim bilip bilmeden konuşma ? tamam mı
sana mı kalmış böyle bir yorum yapmak ''kalem kırmak'' sen eger bunu akledemiyorsan ben ne yapiyim ha ...
fikrine kendinde sakla ve böyle gereksiz yere konu açma istersen....(tavsiyem sana siritan)
gulen canım benim bilip bilmeden konuşma ? tamam mı
sana mı kalmış böyle bir yorum yapmak ''kalem kırmak'' sen eger bunu akledemiyorsan ben ne yapiyim ha ...
fikrine kendinde sakla ve böyle gereksiz yere konu açma istersen....(tavsiyem sana siritan)
URFALI Demişki:

insanlar cok farklı ya  herkes kazanıp en iyi yere gitmeyi falan tartışır burda arkadaşlar kalem kırmayı tartışıyorlar sanki össyi  kaznmışlar bitirmişler ünv yerleri hazır sanki böyle konuşuyorlar yazık bu millete......:?

arkadaşım kilitlenmiş bir konu üzerine yorum yapmayalım lütfen ve gereksiz konu açmayalım

konu kapanmıştır uzatmaya gerek yok.....
HAYATI BOŞ ŞEYLERLE GEÇİRMEK AKILLILIK OLUYORSA HELAL SANA MÜHENDİS SANA DİYECEN YOK BE DAHA NE DİYEYİM
Akıllılık sence bir şey bilmeden yorum yapmak mı yok sa bilip yorum yapmak mı? Senin böyle bi konu acmanı anlamadım ben ....??
sehercan
urfalı hayt garip değil sen garipsn hehehehehehehhsiritan
not:garib değil garip olr
Konu Kilitli. Bu konuyu başka bir başlık altında tartışan kullanıcı banlanacaktır.
Referans URL