Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÇOCUKLAR
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
gulgulgulARKADAŞLAR ÇOCUK HAKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ÖRN,G.D,ANADOLUDAKİ ÇOCUKLARIN DURUMU, SOKAK ÇOCUKLARININ DURUMU GİBİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMsiritansiritansiritancaliskan
gny dg andl bölgesindeki sokak çocukları,okula gönderilmeyen kızlar töre yüzünden daha cocuk yaşta ewlendirilen kızlar ve erkekler ......diyebilirimmm sana
bu kadar basit mi?
genc_muhendise katılıyorum bu kadar basit olamaz gerçek düşünceleri yansıtmamız için kendimizi onların yerine koymamız lazım
tabiki bu kadar degil ama ben kısaca özetlemek istedimm terslencemı bilsemm yazmazdımmmm..!!!!
yani neden herşey doğuda olyrmş gibi gösterilyr bunu anlamıyrm.ben dğma büyüme ankaralı olsamda babmlar doğulu bende sonna kadar doğulym. bence televzynlar bazı şeyleri sadce doğuda olymş gibi gsteryr buna sinr olyrm.sonçta kötü insann batısı doğusu olamz. bu arada konn dışına çıktm kusura bakma. ülkemzde çock hakkı sadece yasalrda var yani sözde haklar bunlar.
Referans URL