Dersizle Forumları

Full Versiyon: MSNDE ADMİN OLMAK
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
raßiZh

MSN DE ADMİN OLMAK

Arkadaşlar Evet Yanlış Duymadınız msn de admin olmaz diyeceksiniz msn de nasıl admin olunuyor ..Eskiden(Yani ßen Admin Qlmadan Önce) arkadaşlarla msnde toplantı yapardık ve birden bire arkadaşlar toplu konuşmadan ayrılırdı ve bizde neden çıktınız diye sorardık onlar da derlerdi ki çeşitli ag sorunlarımız var yazıyor msn de derlerdi Ama işin ilginc tarafını bilmiyorlardı ama neyse herşey bilgi dostluk için en önemlisi ailemiz için:P neyse konuyu dağıtmadan geleyim nasıl olunuyor msn de admin mesala arkadaşlar msn ye herkesi davet ediyoruz ve sıkılıyoruz ama adamlar konuşuyor hemen yapacağınız tek komut msn ye yazıyoruz tabi bu komutu veriyorum" .piff veya .pif" olay bu kadar

morfiy
ben anlamadım bana daha ayrıntılı biir şekilde özel mesaj atarak anlata söylermisin??
ben de anlamadım adresi yazıp sonuna.piff uzantısını mu koyuyoruz nası bişey bu :P
doğal olarak bende anlamadım birazdaha aç.armısın bu admin olayının bize ne faydası olacak + faydası varsa da o komutları nereye yazacağız. teşekkürler...
ya toplu konuşmalarda konuşma penceresinde .pif yazarsanız toplu konuşmayı sonlandırmış olursunuz..herkesi konuşmadan atmış olursunuz yani
sehercan
hımmmm....
morfiy
hehe bende böle diyorum ardaşim hmmm siritan
güzel bir şey
gayet hoş.emeğe saygı valla..
toplu konuşma esnasında .pif yazıp enter a basınca siz konuşmadan düşüyorsunuz.. diğerleri düşmüyor...
Sayfalar: 1 2
Referans URL