16-03-2007, 10:09 PM
html hakkında
htmle ye yeni başladım.not defterine html kodlarını giriyorum(doğru giriyorum)farklı kaydet diyorum mesela: a.html diye kaydediyorum.buraya kadar herşey normal girdiğim kodlar çıkıyor.sonra sayfanın üstünde sağ yıklayıp kaynağı görüntüle dediğimde değişiklik yapmak için kod giriyorum.kapat diyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyorya
evet diyorum ama kaydetmiyor.anlatabildimmi???süreki faklı kaydet diyip a.html yi seçiyorum ozaman oluyor.ama ben değişiklik yaptımmı kapat diyince kendiliğinden yaptığım değişiklikleri kaydetmesini isiyorum ve yaptığım html sayfasına yenile diyince görmek istiyorum.başka pclerde oluyor.bende olmuyor.
inşalah anlata bilmişimdir.
mesela:
<html>
<head> </head>
<title> istanbul</title>
<body>
ankara
</body>
</html>
diyince farklı kaydet diyorum a.html ismi vererek kaydediyorum.oluyorburaya kadar normal.bu sayfanın içine girip sağ tıklayıp kaynağı görüntüle diyince ankara yazısının önüne <center> arkasına</center> yazıyorum kapatıyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyor evet diyorum.yenileye basıyorum ama yaptığım işlem gözükmüyor.
herelde yeterince anlattım yardım ederseniz sevinirim
ş
htmle ye yeni başladım.not defterine html kodlarını giriyorum(doğru giriyorum)farklı kaydet diyorum mesela: a.html diye kaydediyorum.buraya kadar herşey normal girdiğim kodlar çıkıyor.sonra sayfanın üstünde sağ yıklayıp kaynağı görüntüle dediğimde değişiklik yapmak için kod giriyorum.kapat diyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyorya
evet diyorum ama kaydetmiyor.anlatabildimmi???süreki faklı kaydet diyip a.html yi seçiyorum ozaman oluyor.ama ben değişiklik yaptımmı kapat diyince kendiliğinden yaptığım değişiklikleri kaydetmesini isiyorum ve yaptığım html sayfasına yenile diyince görmek istiyorum.başka pclerde oluyor.bende olmuyor.inşalah anlata bilmişimdir.
mesela:
<html>
<head> </head>
<title> istanbul</title>
<body>
ankara
</body>
</html>
diyince farklı kaydet diyorum a.html ismi vererek kaydediyorum.oluyorburaya kadar normal.bu sayfanın içine girip sağ tıklayıp kaynağı görüntüle diyince ankara yazısının önüne <center> arkasına</center> yazıyorum kapatıyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyor evet diyorum.yenileye basıyorum ama yaptığım işlem gözükmüyor.
herelde yeterince anlattım yardım ederseniz sevinirim
ş
bütün pclerde oluyor bende niye olmuyor ki
benim kafam aLmadı gerçekten .