Dersizle Forumları

Full Versiyon: bir  sorum var yardım edermisiniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
html hakkında

htmle ye yeni başladım.not defterine html kodlarını giriyorum(doğru giriyorum)farklı kaydet diyorum mesela: a.html diye kaydediyorum.buraya kadar herşey normal girdiğim kodlar çıkıyor.sonra sayfanın üstünde sağ yıklayıp kaynağı görüntüle dediğimde değişiklik yapmak için kod giriyorum.kapat diyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyoryasiritan evet diyorum ama kaydetmiyor.anlatabildimmi???süreki faklı kaydet diyip a.html yi seçiyorum ozaman oluyor.ama ben değişiklik yaptımmı kapat diyince kendiliğinden yaptığım değişiklikleri kaydetmesini isiyorum ve yaptığım html sayfasına yenile diyince görmek istiyorum.başka pclerde oluyor.bende olmuyor.

inşalah anlata bilmişimdir.
mesela:
<html>
<head> </head>
<title> istanbul</title>
<body>
ankara
</body>
</html>
diyince farklı kaydet diyorum a.html ismi vererek kaydediyorum.oluyorburaya kadar normal.bu sayfanın içine girip sağ tıklayıp kaynağı görüntüle diyince ankara yazısının önüne <center> arkasına</center> yazıyorum kapatıyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyor evet diyorum.yenileye basıyorum ama yaptığım işlem gözükmüyor.
herelde yeterince anlattım yardım ederseniz sevinirim
ş
Değişiklik YaptıkTan Sonra Kapat Demek Yerine <DOSYA> ya Tıklayıp KaydeT de.Kapat.Daha Sonra Sayfayı Yenile. Bide Böyle Dene HerhaLde oLur
yok usta olmadı yine..uzgun3bütün pclerde oluyor bende niye olmuyor ki
sence neden olabilir.çare bulursan sevinirim.yardım etmeye çaıştığın için sağol
gulen benim kafam aLmadı gerçekten .uzgun3 özürr dileRim.
ilgilendiğin için sağolasın
Herhangi bir web sayfasının kaynak kodlarını düzenlemek için sana önerim önce kaynak kodu farklı kaydet deyip .html uzantılı yapmak daha sonra front page ile yada başka bir editör ile o sayfayı düzenlemek.
bazı programlar vardır ınternet cafelerde daha sık kullanılır sen bılgısayarında ne kadar degısıklık yaparsan yap o degısıklık kabul olmaz bunu bı cesıt vırusten kurtulmak ıcın yapıyorlar sana tavsıyem ole bı program sende yuklumu degılmı once onu arastır eger bulamıyosan format atgulen o zaman kurtulursun
kodu yazdıktan sonra kaydet ve kapat sayfayı tekrar acıldıgında sorunun cozulecek sanırım..
Referans URL