ARKADAŞLAR 2008 ÖSS İÇİN ÇEŞİTLİ SÖYLENTİLER VAR. KİMİLERİ O SENE DAHA AZ KİŞİ DEĞİL REKOR KATILIM BEKLİYOR. BU KATILIM YÜZÜNDEN DE PUANLAR ARTABİLİRMİŞ SANILANIN AKSİNE. BI UNIVERSITEYE KAPAK ATANLAR BILE O SENE YENIDEN GIRECEK ADAMLAR OKUL PUANIM DUSER MI DIYE SORUYOLARDI BI PROGRAMDA!!
Bekleyip görmek lazım....
Dogrudur 2008 de liseler mezun vermiyor ama şöyle bir gecekde var okudugu bolumden mennun olmayan uni. ark. tekrar sınava girecek
Yani heves boşuna 2008 de az kişi rahat olacaz puanlar düşer yok öyle arkadaşlar bence bu söylentilere inanmayın sadece çalışın...
çalışmazsan-kazanamazsın-denesen-denesen-başaramazsın-die-güzel-bir-şarkı-var.....çalışmayan-insan-şartlar-ne-olursa-olsun-başarılı-olamaz....iyi-akşamlar
tam da dilimde o şarkı wardı
2008de liseler mezun wermicek die bişi yok YDA liseleri mezun wericek fen liseleride öyle düz liseler mezun wermicek ama kesinlikle daha az katılımın söz konusu olacağını düşünmüorum. Şahsen eğer bu sene istediğim bi yer deilde daha düşük bi yere girersem bende elbet girmeyi düşünürüm 2008 öss ye ki benm gibi düşünen daha niceleri wardır...
ya ben çevremde kime sorsam 2008'i bekliyorum diyor.şans mıdır nedir anlamadım.ama durum şunu gösteriyor.tamam liselerden mezun verilmeyecek o sene.ama bizim lise mezunlarından daha ciddi rakiplerimiz olacak.üniversitede okuyanlar ve üniversite mezunları.çevremden biliyorum.üniversitede okuyan bir çok arkadaşım 2008de tekrar girecekmiş.ben de şu an çukurova üniversitesindeyim.bir sene okulumu dondurdum.önümüzdeki dönem devam edeceğim.ve 2008de ben de gireceğim sınava .bu durumda 2008 össciler bizim iki kat daha fazla çalışmamız gerekiyor.
ben 2008de gircem.tabiki çok çalışmamız lazım.yan gelip yatmayla adam olunmaz.o şarkı gerçekleri yansıtıyo.herkeze allah kolaylık versin.hayatta hiç birsey kolay değil.o yüzden çalışmak lazım.4 dönüm bostan yan gel yat osman felsefesiyle bu iş yürümez.hadi kolay gelsin herkeze!!!
2008de liseler mezn vermyr sen nasıl girceksn?
kızılötesi olayı özetlemiş fazla birşeye gerek yok
ne kadar az kişi girse bile puanlar düşmez nasıl osla milyonlarca kişi açıkta kalıyor

puan düşse ne olur düşmese ne olur
anlıyorum-sizi..milyonlarca-kişinin-açıkta-kalmasına-gelincede-haklısınız..fakat-gülmeyiniz..açıkta-kalmak-inanın-çok-kötü-bir-duygu..hiç-yaşadınızmı-bilmiyorum..allah-yaşatmasın

hoşçakalın..