ya arkadaslar nie böle 195 dk nın eline düştük belki ogünkü ruh halim kötü olcak bu nsl bi iştir anlayan varsa bana morel versin
aklına kötü şeyler getirmemelisin !! olayları ii yönünden görmeye bak belkide o gün hiç olmadığın kadar zinde olcaksın

çok fazla sıkma kendini ama derslerine sıkı çalış oldumu negatif düşünmek yok pozitif düşün ki herşey güzel olsun
bencede consıder85 haklı sen sımdıden bole dersen daha kotu olur benım 3.senem ve 2 yıldada denemelerde aldıgım en dusuk puanı bıle alamadım sonunda noldu uzulen ben oldum oyuzden stres yapma hersey ii olcak de olur inşallah(aynı seyler benım ıcınde gecerlı tabı

)umarım hersey yolunda gıder.
arkadaşlar yılmayın sakın benim de 4. senem ama yılmadan çalışıorum şöle düşünün bundan on sene sonra nerde olmak iisterdiniz yada farzedin sınaw sonucunuzu öğrenmek üzere bilgisayarın başındasınız son saniyeler 10 9 8 .. 3 2 1 we sonuç kazanmışsınız ailenize kendinize karşı olan bu sawaşı kazandınız!!! size kazanamadın mı diyenlere inat yaptınız işte bu anı canlandırın gözünüzde we ona göre çalışın herkese kolay gelsin allah emeklerinizi zayi etmesin hoşçakalın
Hayatımız 195 dakikanın elinde değil, bizim elimizde.
boşuna dert etme bu da gelir geçer....
Hayatımız 195 dakikanın elinde değil, bizim elimizde.
Bu sözü çok beğendim +rep..
mutlu ve başarılı olmanın bir çok yolu var. öss yi kazanamasamda bir çok fırsat çıkacak önüme. ama her ne kadar zor deyip söylensensekde önümüzdeki en kolay fırsat bu.
arkadaşlar yılmayın sakın benim de 4. senem ama yılmadan çalışıorum şöle düşünün bundan on sene sonra nerde olmak iisterdiniz yada farzedin sınaw sonucunuzu öğrenmek üzere bilgisayarın başındasınız son saniyeler 10 9 8 .. 3 2 1 we sonuç kazanmışsınız ailenize kendinize karşı olan bu sawaşı kazandınız!!! size kazanamadın mı diyenlere inat yaptınız işte bu anı canlandırın gözünüzde we ona göre çalışın herkese kolay gelsin allah emeklerinizi zayi etmesin hoşçakalın
abi lise1 deyim ama senin düşüncen cok güzel
Yılmak yok ama bu sistem bizi yılmaya endeksliyoo.. Ayrıca söz süper ''Hayatımız 195 dakikanın elinde değil, bizim elimizde.''wowwwwww