Dersizle Forumları

Full Versiyon: arkadaşlar öss puanım hangisi  gelir ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
morfiy
arkadaşlar ben gecen sene öss ye girdim puanım 68 geldi yani internetten bakınca yani
orta öğretim başarı puanı mı oluyor okuldan gelen işte o 68 puandı  0.8 le falan çarpılıcakmış die bi muhabbet war bana şimdi barajı gecersem 68 puan gelmicekmi gelicekse kaç puan gelicek açil cewap yazabilirmisin lütfen yardım not ben gecens ene tercih yapmadıım
morfiy
açil cevap yazabilirseni sevinirim bekliyorum arkaşlar....
ohooo ooo sen daha orda mı kaldın be arkadaşım o puanı 0.8 ile çarpıcaksın ordaki puanın sana gelicek alan dışı tercih yaparsanda 0.3 ile çarpılacak...bana okul 64 verdi ama öss de bu puan 55.1344 oldu düşüyo anlicagın
Öss sonuç belgende AOP yazıyor Sayısal puanı : 84,321
Eşit Agırlık puanı: 85,365
ve Sözel punaı : 82,754 gibi bir şey olsa bunlar 0.8 çarpılıp ona gore puan verliyor çarp bakayım nasıl bi sonuc cıkıyor örnekle acıkladım sana ....Sen Çalışmana Bak Boş Ve╝
morfiy
banda okuldan 67 - 68 falan geliyor 67.bilmem kaç bunu 0.8 le çarpınca 56 falan oluyor galiba onun gibi bişi :S
ee aco ben sana dedim bak inanmamıssın bana o puanı 0.8 çarp sonra okul puanın çıkıyo bende yalan yok .
arkadaşım baq ösym nin sonuc sayfasına gir gecensene sana ham olarak gelen puan bide aodp limi acaip bişili puanın war onların farkını al işte sana tam olarak gelen puan ....
enisi biraz daha çalış
morfiy
çalışmak ne akdar zor bişimişş off off
ya valla zamanla öyle bi alışkanlık oluyo ki ders çalışmak.bi de bende acayip bi vicdan azabı çekme olayı var.sizde de varmıdır bilmiyorum. bi film izliyorum ama filmden hiçbirşey anlamıyorum.çünkü içimdeki ses bi türlü rahat vermiyo.DERS ÇALIŞMAN GEREKİRKEN SEN BURDA OTURMUŞ TV İZLİYOSUN diyo bana. ve bende o sese yenilerek masanın başına geçiyorum herseferinde. iyi bi şey mi kötü bi şey mi çözemedim daha. herkese iyi çalışmalar...
Sayfalar: 1 2
Referans URL