Dersizle Forumları

Full Versiyon: BİR GÜNDE ÖSS İÇİN NELER YAPIYORSUN _?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
morfiy
arkadaşlar buraya düzenli olarak öss için bir günde neler yatığınızı yazmanızı istiyorum herkez yazabilir umarım ilk kurban olarak benden başlıyalım ben öss için bir soru bile çözmüyorum yani çözmüyordum ama dün test çözmeye başladım ve türkçe sorularını yapmak istiyorum öss de matematik temelim pek iyi olmadığından en güçlü olduğum yerden başlıcam we dahada güçlendiricem SİZZZ bir günde neler yapıyorsunuz öss için ?
BEN GÜN İÇİNDE ÖNCE ŞU KADAR YAPSAM ŞU OLUR ŞUKADAR YAPSAM ŞU OLUR DİYE HAYAL KURUYORUM.SONRADA BAŞLIYORUM DERSE NEREYE KADAR GİDERSE 5 SAAT 7 SAAT ÖLE İŞTEsiritanHIMM BİRDE BEBİŞ VAR KUSEN ONA BAKIYORUM ÖSS DE ÇOK YARARLI OLUYO BÖLÜM SEÇMEME YANİsiritan
sehercan
bence fazla hayal kurmmk gerekr. şu olcak bu olcak diye bi şart koymmk gerkyr tabiikide bi hedfmz olmlı ama herşeyede hazrlklı olmk gerekr.ben 1. dönem yani ilk 3 ay çok sıkı çalştm ve konularmı bitirdm.şimdi bol bol soru çzyrm. bide programlı çalşyrm böyle işte ii çalşmalar miilet......
kardeş mllet napıcak bol bol soru çözüyo bak ben bile bugün hiç mat yapamazken bu site sayesinde mat çözmeye başladım mesela 17 mat tan 15 doru 2 yanlıs war o yüzden sıkı tutt egemen dersleri ii takip et sen napcan başkası napıyo asıl öneml i olan senin naptın..
elimden geldiğince matematikten konu açığını kapatmaya calısıyorum sürekli etütler yapıyorum dershanede ve soru çözüyorum açıkçası sayısal bölüm öğrencisiyim ve sözelim çok kuvvetli matematik yapmam lazım oysaki
VALLA NE ZAMAN OTURSAM MAT2 ÇÖZÜYORM ARTIK ALIŞKANLIK OLDU
aman yaaa mat iki deme bana uyuz oluyorum iyiki mat ikiyide yapmıyorum gulen
herkesin sorunu mat 2 qalibaa şurda 3 ay kaldı hala yapamıorum.mat 1 de 12 falanuzgun
morfiy
olsun ya 12 demek çok şey demek onu yapamıyanlarda war mesela ben siritansiritan
bir günde çokkkkkk şey yapıyorumdilama hepsi öss için değil tabiki.hayatınızı karartmayın.benim sınava girmeme daha çok var.galiba o yüzden bukadar rahatım.düzenli bir şekilde belli saatlerde test çözüyorum(şimdiden)kazanmak benimde hakkım(tıpkı sizlerin hakkı olduğu gibi)
Sayfalar: 1 2
Referans URL