Dersizle Forumları

Full Versiyon: WEB SİTESİ TASARIMI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba.Ben bir bilgisayar bölümü öğrencisiyim.Okulda ödev olarak bir web sitesi yapacağım fakat hangi konuda bir site oluşturacağıma karar veremedim.Hangi konuda site tasarlamama yardım ederseniz sevinirim
Bence bu konuyu sen bulmalısın daha sonrasında tasarım konusunda yardımcı olurum.Ayrıca sayfa dilleri olarak şartlar varmı ? (html,asp,php,asp.net gb.)
arkadaşım bence okulunuzu tanıtan bı sıte hazırla ogretmenlerınızı ıyıce ov belkı ısıne yarar ıyı bır not alırsın siritan
En güzeli kişisel bir site yap anasayfa,arkadaşlar,hobilerim,iletişim gibi birkaç sayfa yaparsın biter .
okul için forum yap
Merhaba sanırım Meslek lısesı Bılgısayar bolumundesin.Ödevın çok guzelmış. Bence grafik ağırlıklı Kişisel bir site yap.Photoshop un iyi ise eğer grafikle guzel bir 3-4 sayfalık sıte kurabılırsın.Ama ıyı deılse Net uzerınde Bir çok template var ındır bır tanesını basıtce paintten Anasayfa - Biyografi - Resimler gibi butonlarla guzel bir site kur.Template konusunda yardımcı olabılırım elimde arşiv var . Öm atarsan elimden geleni yaparım kardeşim. Hayırlı aksamlar . Ödevinde başarılar...
Referans URL