Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS YE NASIL HAZIRLANMILIYIZ???
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öncelikle ÖSYM nin bizlerden istediği nedir. ÖSYM bizden 195 dk 240 sorudan 180 tanesini çözmemizi istiyor dersleri ve konuları tuğlalara benzetirsek ÖSYM bizden bu tuğlaları sınav tarihine kadar bir yerden bir yere taşımamızı istiyor nerden ndereye??tabikide kitaplardan beynimize...
bu tuğlaları taşımak için benim yaklaşık yarım yılımız war ikiyoldan birini tercih etmeliyiz.birincisi
birincisi daha zaman var deyip keyfimize bakmak zamanla bir iki tuğla taşırız zaman geçtikçe bir iki tuğlayla bitecek bir iş olmadığını anlarız günde beş on tuğla taşımaya başlarız bu tempo bize baya bi ağır gelir arada da kırılın tuğlalar olur. sayılı günler çabuk geçer öss gittikçe yaklaşır bi kalan tuğlalara bakarız bi de taşıdıklarımıza bu işin içinden çıkamaz hale geliriz ve panik başlar sonra ne mi olur yakınlarımızdaki lise mezunları devamınu anlatabilir bu nun cvp
ikinci yol ise daha çok cakit war demeden düzenli bişekilde tuğla taşımaya başlarız hem böle düzenli olarak yapınca yaptığımız iştende zevk alrız bölece ÖSS yaklatığında tuğlaları düzenli bişekilde yerleştirmiş oluruz SINAVgünü de panik olmadan rahat bi şekilde sınavımızı yapmış oluruz tercihi sizlere bırakıyorum
öss de başarılar
morfiy
yazdığın şey güzel ama kara kız b konuyu buraya yazmamam gerekiyor çünkü burası türk dili ve edebiyatı konusu bence bu konu kilitlenir siritansiritan
kara kız ne kadar güzel br benzetme yapmışsın tebrik ederim seni yaaa..siritanhakkaten çok hoşuma gitti yazdıkların teşekkürler..gul
bişiy degil bu arada pardon yanlışlık olmuş
hatalar insanlar içindir.evet güzel bir yazı olmuş.kutlamak lazım kara kızıgulkolay gelsin
YAZIMI OKUYAN ARKADAŞLAR BEĞENMEDİYSENİZDE Bİ ŞİY YAZMANIZI BEKLİYORUM OLUMSUZDA OLSA BİŞİY YAZIN YANLIŞLARIMI SÖYLEYİN BEĞENEN VE BEĞENMEYEN ARKADAŞLARA ÇOOOK TŞK EDİYORUM
gsl yazmısın kara kısss valla doru benzetme..dilsiritan
konu taşındı.Konuyu doğru yere açalım.
paylaşım için tşk.Emeğe saygıgul
çok tşk ederim beğendiğinize sevindim
Sayfalar: 1 2
Referans URL