Dersizle Forumları

Full Versiyon: başaramamaktan korkuyorsanız
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bir zamanlar Mein Balıkçısı diye,talihi ile meşhur bir adam varmış .Mein kıyılarında balık pek az tutulduğu halde bu adam ne zaman balığa çıksa boş dönmez sepetler dolusu balıkla gelirmiş. Adam bu yüzden para kazanırken talihi de dillere destan olmuş.O kadar ki birinin fazla talihli olduğunu anlatmak için ''Mein Balıkçısı gibi talihli'' demek adet haline gelmiş.Günün birinde balıkçı ölmüş.Cenaze için evine gelenler,Mein Balıkçısı'nın evinde balık ve su üzerine zengin bir kütüphane olduğunu hayretle görmüşler;adamın balık avından neden boş dönmediği o zaman anlaşılmış....Başarmak istiyorsanız,öğrenme yöntemlerinizi gözden geçirin ve daha çok bilgiye sahip olmak için kendinize uygun verimli çalışma yöntemini belirleyin...Yine de sonuç ne olursa olsun önemli olan sizsiniz.Sonuca değil sürece odaklandığınızda gücünüzü doğru bir şekilde ortaya koymuş olacaksınız...Sonuç almak için acele etmeyin.Unutmayın:Ekmek,buğday taneciklerinden;kale,taş parçacıklarından oluşur...arkadaşlar olumsuz düşünce biçimimizi değiştirelim ve ümitsizliğe kapılmayalım...
cok güzel yazı haklıısn
evet güzel paylaşım teşekkürler yazı ve öğütler için..
rica ederim arkadaşlar siritan
bencede güzel olmuş.ama rica etme test çöz bunlar yerine.kardeş tavsiyesi
teşekkür ediyorum kardeşimdil ama test çözmediğimi nerden biliosun ben yeteri kadar çözüorum yani...
o zaman özür dilerim ablacım
morfiy
neslihan hemende bi kardeşin omuş yaw siritan
hepimiz kardeşiz hehehedil
meltem resmini hiç beğenmedim.hepimiz kardeşiz.öpücük atıyosun.herkeze kolay gelsin
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL