Dersizle Forumları

Full Versiyon: Forum sitesi phpbb
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Forum sitesi nasıl açılıyo??

Fiyatı ne kadar?

forum için ödememiz gereken ayrıyetten fiyat varmı?

Forum sitesi açma hakkında biilgi verirmisiniz kısaca?

cevaplarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
benim bildiğim bazı adresler var kendi siteni ücretsiz oluşturuyorsun. bence daha kazançlı gozkirp
Forum sitesi açabilmek için host, ve domain yeterli (ister ücretli istersen ücretsiz). Eğer kullanmak istersen phpbb öneririm. gerekli bütün adresleri vermek isterdim ama Dosya paylaşım sitelerinden başka link vermek yasak galiba bu forumda. Bana ulaşırsan yardım etmeye çalışırım
Forum açıp yönetmek,işletmek için öncelikle lokalde forum yazılımlarını kurup incelemeni tavsiye ederim ya da bir domain ve güvenilir bir hosting alıp arkadaşlarınla hoş vakit geçirebileceğin bir site hazırlayabilirsin.
Böylece kendine uygun yazılımı seçebilir ve seçtiğin yazılımı da tanıyabilirsin.
Kullandığın yazılıma hakim olduğuna inandığın zaman siteni duyur ve olanları gör.Yazılım hakkında herşeyi bilmene gerek yok bilmediklerini de sorunlar çıktıkça acı yoldan öğreneceksin.
Başarılar dilerim.Forum yönetmek zevkli bir uğraştır.Fakat maddi getiri bekleme.

Açık kaynak kodlu yazılım olan SMF'yi öneririm.Google'dan aratıp resmi websitesinden indirebilirsin.

Başlangıçta sana maliyeti en fazla yıllık 50 YTL olur.100 Mb alan ufak çaplı bir forum için idealdir.
örneğin üye olup bu siteden bedavaya forum açabilirsin TıkLa - Dershane Sanal; Başarı Geçek gozkirp ama phpbb pek sağlam forum olmuyo bence smf forum kurun google de smf diye aratırsanız çıkar.
arkadaşlar phpbb forumlarını ücretsiz veya ücretli açabilirsiniz phpbb ücretsiz diye aratırsanız zaten size istemediğiniz kadar site ekrana çıkıyor phpbb yi destekleyen bazı siteler ücretsiz forum açma izni verebiliyo ama onların site isimlerini kullanarak açabiliyorsunuz. ben illa kendi adresimle açcam diyorsanız host almanız gerekiyor bunların fiyatlarıda değişiyor arkadaşlar. host veren siteleri incelerseniz bunları bulabilirsiniz. ücretsiz hosting de alabilirsiniz fakat bunlar pek sağlıklı olmuyor mesela reklam , veya 5-10 gün içinde kapanma gibi durumlar oluyor tabi sağlamlarıda var ama onlarında uzantıları değişik oluyo...

umarım açıklayıcı olmuştur...

(bu arada arkadaşlar forumda site linkleri vermek yasaktır)
forum açmak istiyorsan bana ulaşabilirsin.İstediğin türde site açarım.fakat eğer bu şeylere meraklıysan baya zamanını vermen lazım gozkirp
bedavadan ve kolayca Otomatik phpbb Forumu Kuran bi site biliyorum

bana ö.m. den ulaşırsan gönderirim şimdi reklam yapmak gibi olur yanlış anlaşılmak istemem (:
Merhaba arkadaslar ,
forum açmak istiyorsaniz bu siteden kendinize super bir forum kurabilirsiniz!!!
Bu sitenin sayesinde herkes bedava forum yaratabilir
.Sitenin yapisi çok kolay , ve turkçe!!!
Herkese oneriyorum arkadaslar!!27
Merhaba arkadaslar ,
forum açmak istiyorsaniz bu siteden kendinize super bir forum kurabilirsiniz!!!
Bu sitenin sayesinde herkes bedava forum yaratabilir
.Sitenin yapisi çok kolay , ve turkçe!!!
Herkese oneriyorum arkadaslar!!27
Referans URL