Dersizle Forumları

Full Versiyon: BENCE DESTEKLEYELİM ?????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

4 Türk genci, arama motorunun logolarına el attı. “Ellere var da bize yok mu?” sloganıyla yola çıkan ‘**********************.com’, Türkiye tarihinin önemli günlerinde, arama sitesinden diğer ülkeler için yaptığı gibi özel logolar istiyor.
İSTANBUL - “Google Türkiye’nin ana sayfasına bizim özel günlerimize uygun logo koymamasına içerleyen, Google da ‘bizden’ birşeyler görmek isteyen, bunun için sessizce oturup diğer ülkelere yapılan Google logolarına bakıp bakıp, ‘Ne güzel olmuş ya, ne yaratıcı esprili adam şu Google dakiler’ demek yerine ‘Birşeyler yapmanın zamanı gelmedi mi?’ sorusuna büyülenmiş gözlerle bakan bir avuç Google severiz.”

www.*********************.com’u kuran Özgür Alaz, Cihan Ergür, Can Oktay Heper ve Muammer Okumuş, sitelerinde kendilerini bu sözlerle anlatıyor.

‘google‘ye tıklandığında Atatürk’ün olduğu, 23 Nisan’ın kutlandığı, Eurovision birinciliğini hatırlayan, 17 Ağustos depreminin yıldönümünde siyahlara bürünen, Forum Kurallarını Okuyalım !!!’ın UEFA kupasını kaldırdığı güne özel ya da Forum Kurallarını Okuyalım !!!’nin 100. yılını kutlayan logolar görmek isteyen 4 genç, ünlü arama motorunu harekete geçirmek için kollarını sıvadı.

alıntıdır...
site linki paylaşımı yasak lütfen forum kurallarını okuyalım...
bende onu yazacaktım
madde 5-)
b) Paylaşılan link yukarıdaki şartlara uygun olmadığı takdirde link veren cevap uyarısız silinir, linki veren kullanıcı özel mesaj ile uyarılır. Uyarı içerikli özel mesaj gönderildiği anda kullanıcı tarafından okunmuş kabul edilir.

c) Uyarılan kullanıcı 2.defa link verirse yeni bir uyarı yapılmadan ve gerekçe gösterilmeden kaydı silinir.

ama ben sadece ortaya kona bir emek var sadece arkadaşları bilgilendirmek istedim sonucta yararlı bir şeyler yapılıyor sizcede linkin silinmesi yanlış degil mi?
Tşk ederim....Saygılarımla...
uzantısı org veya gov işte devlet siteleri gibi site uzantılarından başka site linki paylaşımlarına izin veerilmiyor. biz bunu forum açıldığından beri uyguluyoruz ordaki linkleri düzenledim konu duruyor isteyen googlenin arama motorundan bu konu ile ilgili anahtar sözcükleri aratır ve siteye ulaşır ama bu forum üzerinden paylaşmak yasaktır...

umarım anlaşılmıştır...
Peki ... Tşk edeRim...
SOrun Yok....AnladıMMMMmm ..''efendim''
Referans URL