Dersizle Forumları

Full Versiyon: mat 1' de sorun warr...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
uzgun2slm arkadaşlar benim sorunum çoğu kişininde belalısı olan matematik .ders izle ve diğer kaynaklaran faydalanıyorum konuları anlıyorum fakat iş test çözmeye geldimi orda çuvallıyorum su an puanım kötü ea 1 200- 220 arası ve ne yapacağımı inanın bilmiyorumuzgun siz ne gibi taktikler uyguluyorsunuz mesela mat1 de ne yapıyorsunuz bana mat 2 lazım deil lütfen arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olunuzgun....
Cevap yazarsanız çok sewinirim tüm öss ye hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim umarım uğraşlarınız boşa gitmez....siritan
ben henuz lise 2 ogrencisiym..(3 yıllık) ama oss denemelerde mat 1 den 24-27 arası cıkarıyorum..
tek yapman gereken oncelikle soru sayısı fazla olan konularla ugrasmak...oncelikle PROBLEMLER..bu senede 7-10 arası soru bekleniyor bu konudan..diyelimki 8 tane gelicek..bu konuyu hallettigin takdirde 8 sorun cepte..islem yetenegi ve temel kavramlar 1 soru .. 9 etti .. koklu ve uslu sayılar 2 tane.. 11 ..
21 matematik sorusunun 11 i cepte .. ve bunları en fazla 2 hafta icinde bitirirsin..onceligi problemlere ver .. umarım basarılı olursun ..
birde sen dahil herkese tavsiyem bir dersten 3-4 kaynak beyin bulandırır..ozellikle elinde konu anlatımlı 1 kitap kalsın..hangisinden daha iyi anlıyorsan o kalsın..digerlerini kesinlikle cope at..hangisinden calısıcam diye calısamayıp oturanlar cok sayıda
revolition arkadasım çok tşk ederim cvp yazdığın için başka arkadaşlardanda yorum bekliyorum lütfen bana biraz bu onuda yardımcı olun .
bjkokan Demişki:

uzgun2slm arkadaşlar benim sorunum çoğu kişininde belalısı olan matematik .ders izle ve diğer kaynaklaran faydalanıyorum konuları anlıyorum fakat iş test çözmeye geldimi orda çuvallıyorum su an puanım kötü ea 1 200- 220 arası ve ne yapacağımı inanın bilmiyorumuzgun siz ne gibi taktikler uyguluyorsunuz mesela mat1 de ne yapıyorsunuz bana mat 2 lazım deil lütfen arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olunuzgun....
Cevap yazarsanız çok sewinirim tüm öss ye hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim umarım uğraşlarınız boşa gitmez....siritan

Hedefin Kaç Ham Puan ?
ya en az 235 puan bakma sen bnm 220 yazdığıma o puanı 2 defa aldım sadece
mat 2 in nasıl peki ?
00000
mat1 de sorun var max19d1y fen1 de sorun var max 15d7y diğerlerini salla zaten o kadar da çalışıyom ya sınavlarda bilmediğimiz soruları soruyolar mecburiyetten apışık kalıyoz du bakalım son 1 ayda 230 geçtim geçtim yoksa çok zor kazanmam..mat1 de ne diyim konulara çalış ek ders falan iste yap benim işlediğimiz yere kadar işte yapabiliyorum diğerleri boş bi şu fen1 ayarlayamadım bi süper oluyor bi kötü...durum kötü çalış çalış bakalım siritansiritan son sınavım ise berbat 18 tane yapmışım mat1 1 yanlış var fen berbat 9.75 bide öss denemesi yüksek olması lazım bunlar ya of şimdi sıkıntı bastı 2 ay kaldı aldığım puanlara bak...
ya kasmayın o kadar arkadaşlar mat1 gerçekten çok kolay geliyo.geometri biraz zorlar zorlarsa.yoksa dershanede gördüğümüz gibi ayrıntılı fonksiyon falan sormuyolar.ama problemler gerçekten önemli onların üstüne düş.bide sana tavsiyem formülcü olma.kafanı bulandırma.mat1 tamamen mantık.kolay gelsin...
saolun arkadaşlar cvp için herkezin yorumunu bekliorum
Sayfalar: 1 2
Referans URL