07-05-2006, 08:46 PM
07-05-2006, 10:11 PM
Arkadaşlar malesef şu anda anlaşmalı olduğumuz kimya hocamız yok. Bununla ilgili girişimlerimiz sürüyor fakat öğrenci arkadaşları burda ders anlatmak için ikna etmek çok zor. Hem de bedava olduğunu duyunca bayağı zor oluyor. Eğer İzmir' de yaşayan kimya bölümünde okuyan tanıdıklarınız varsa onlara söyleyin bizle irtibata geçebilirler. Takdir edersiniz ki sitemiz daha çok yenidir. Ve özel şirketler yeterince destek olmadığı için biz de çoğu şeyi kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
07-05-2006, 10:25 PM
Merhaba arkadaşlar ben özel bir dersanede kimya öğretmeniyim, eğer sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplandırırım.
09-05-2006, 11:52 PM
yeren1 Demişki:
Merhaba arkadaşlar ben özel bir dersanede kimya öğretmeniyim, eğer sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplandırırım.
İlgin için çok teşekkür ederiz.
10-05-2006, 07:08 AM
yeren1 bende çok teşekkür ederim.ama keşke kimya dersleride verilmeye başlansaydı diyorum.umarım en kısa zamanda çözüm bulunur malum sınavada fazla bir zaman kalmamış durumda.
10-05-2006, 05:17 PM
arkadaşlar derslerle ilgisi olmayan istek ve önerilerinizi forumun bu bölümünde bildirirseniz seviniriz...
lütfen derslerin konu başlıkları altına teşekkür vs.konular açmayınız...
saygılar...
lütfen derslerin konu başlıkları altına teşekkür vs.konular açmayınız...
saygılar...
14-05-2006, 09:22 PM
kimya derseri başlamadı fakat biz sizden kimya ders ile
ilgili dökümanlar alabilirmiyiz.mesela;mol konusu ve
orbitaller olabilir yazılıya çalışmak için alacamda onun için bunu istemiştim
lise 1.sınıftayım ve konular da bu düzeyde olursa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sizlere
ilgili dökümanlar alabilirmiyiz.mesela;mol konusu ve
orbitaller olabilir yazılıya çalışmak için alacamda onun için bunu istemiştim
lise 1.sınıftayım ve konular da bu düzeyde olursa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sizlere
21-05-2006, 12:19 PM
walla cok dogru soyledin mustafa
kardesimde lise1de ve kimyasi pek iyi deil.
burdan telafi etmeye calistik ama maalesef burdan ses cikmadi
(kimya bakimindan) olmasini cok isterdim. kendi acimdan da!
(kimya bakimindan) olmasini cok isterdim. kendi acimdan da!mrsahin
21-05-2006, 12:36 PM
endoplazmikretikulum Demişki:
walla cok dogru soyledin mustafa
(kimya bakimindan) olmasini cok isterdim. kendi acimdan da!ses çıkmadı diyorsan arkadaşım sende araştırma yapar kimya ile ilgili paylaşımlarını buraya eklersin. senden sonra gelenlere ses çıkar dimi!!!!
22-05-2006, 08:44 PM
[color=red] ya aslında biyoloji ve fizik öğretmenlerinin biraz kimya bilgileri vardır ellerinden geldiği kadar anlatsalar çünkü asıl zorlandığımız derslerden en baştakilerden biri de kimya lütfen bu önerimi bir değerlendirseniz sevinirim

Sayfalar: 1 2