Dersizle Forumları

Full Versiyon: arkadaşlar bu da benim yazdığım annelik le ilgili bir şiir umarım beğenirsiniz...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
siritan HERŞEYİM

Sana yüreğim başka çarpar,
Her şeyin tadına sende varırım,
Kalbindeki o etkin tadını,
Hissedip bilirim anne.

Bilirim senden bana akan sevgi ırmağını
Gözlerim seni bulamazsa en kötü anımda
Ağlarım varamam mutluluğa
Yenemem korkularımı çocuk yaşımda.

Sevmelerim yersiz değil anne
Anlamamak da elde değil
Görmeyen gözler kör olsa gerek
Seni sevmemek elde değil.

Bugünlerimde yarınlarımda
Her günümde yanımdasın
Yorgunluk nedir bilmeden
Hayatını bana verensin anne.

Umudumsun sen benim,
Hiçbir zaman değişmeyen
Her andaki ümidim
Yarınlar ve geleceğim.

Güllerden bir demet yaptım sana ,
Hiç solmasın istedim,
Onlar seninle anneciğim,
Aklından çıkmayım istedim.

Bu güzel şiiri biizmle paylaştıgın için tşk'ler
Şahsen ben çok begendim gercekten ..
emegine saglık devamını bekleriz..
Arkadaşım emeğine sağlık ama bu tür paylaşımları ltfn yaz tatilinde dersizle kafede hikaye ve şiir bölümünde yaparsak ii olur..Anlayışın için tşk ederim...
tşk gulen
ben teşekkür ederim ...
sehercan
şiir güzel ama ben bu konuda biraz ruhsuzm. bign edebiyat hocamza hocam ben hiç şiirden anlmyrm dedm o da direk ruhsuzsnda ondan dedi. ilk başta biraz sinrlrm bozldu ama daha sonra hocamzn haklı oldğnu anldm. yani biri yanmda şiir oksa hemen gülesm gelyr. kötü bişey ya.. sanrm hem ruhsz hemde duygszmuzgun3
öncelikle paylaşım için teşekkürler.yalnız her iyinin de bir kötü yanı var.yani benim bulduğum hataları söyleyeceğim.şimdii cümlelerin harika.yani düşüncelerini beğendim.sanki aralarda anlam kopukluğu oluyor.serbest şiir stilinde yazdığın için olabilir aslında.
de bize ne?
asi_genclik Demişki:

de bize ne?

ilk önce beğendin sonra vazmıgeçtin beğenmekten abicimsiritan
güzel olmuş ama öss için bişeyler yapın.vakit kaybı bunlar.yazın cafe açılınca orda yayınlarsın.iyi günler
hardmindtwooo Demişki:

asi_genclik Demişki:

de bize ne?

ilk önce beğendin sonra vazmıgeçtin beğenmekten abicimsiritan
güzel olmuş ama öss için bişeyler yapın.vakit kaybı bunlar.yazın cafe açılınca orda yayınlarsın.iyi günler

yoqq kardeşciğim ben begendigimi zaten belirttim
lafım 2 üstündeki anlatılan durumagulen sadece konuyla ilgili yorum yapın o kdar gulen uyarın için saol gulen
Sayfalar: 1 2
Referans URL