Dersizle Forumları

Full Versiyon: Yorgun Düştüm Sınav Yollarında
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Merhaba sınavın yorgun savaşçıları. Sanırım zaman ilerledikçe yorgunluğunuz artıyordur. Kolay değil bu kadar insanın savaştığı bir meydanda, olaya seyirci kalmadan ve yorulmadan zafer kazanmak. O zaman alnımızın teri ile gelecekte çocuklarımıza anlatacağımız asil bir meydan savaşı hatıraları yaşamak lazım.

Bilirsiniz savaştan kaçanları kimse sevmez. Hain diye bakarlar onlara. Şimdi sevgili eli ayağı kalem tutmaktan soru çözmekten nasırlaşmış çile bülbülleri; arkadaşlarım neredeyse yolu yarıladık . Günler haftaları, haftalar ayları kovaladı. Zaman hiç farkına varmadan bizi aldı yeni bir yıla yaklaştırdı. Hatırlarsanız bu bir maratondur. Maraton uzun soluklu bir koşudur.
bizi yolumuzdan çevirmek isteyecek dâhili ve harici arkadaşlarımz yada farklı sorunlar olabilir. Onlar karşısında yola devam edebilmemiz için nefesimizi stratejik kullanmalıyız. Yorulmakta insanlar içindir. Ayağa kalkmayı bilmek lazım . . Yapmamız gereken herkesin bittim dediği anda bir küheylan gibi coşmak ve hedefe doğru koşmak. Zira bu yorgunluk ve bıkkınlık belirtileri sadece size özgü değil. Diğer arkadaşlarımızda, çaktırmasalarda yorgunluk sinyalleri veriyorlar. O zaman farkınız ne olacak. Hamle yapmak, derinden soluklanıp sıçrama yapmak, soru çözme katsayınızı arttırmak, hocalarınızı yakasına yapışıp beyaz yakalarını kirletmek olmalı. İçinizdeki ders çalışma canavarını durdurmayın.

"Zafer, zafer benimdir diyenlerindir."
Sevgilerimle...

ya bende acayip oldum bugünlerde bir yorgunluk ;soru çözmeyi canım istemiyo ders başına geçince uykum geliyo  o gün çalışmayıncada moralim çok kötü bozuluyo 2 haftadır böyleyim dershaneden bıktım  ,her kötü şeye rağmen her şeyle dalga geçen olayın ciddiyetini anlamayan arkadaşlarımdan bıktımm yeter artık bitsin bu çile!!!ÖFFFFFFF

Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim
Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim

Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...

Bu zamanlarda herkeste var bu yaz yaklaşıyor baba parası yiyip ders çalışmayanlar dışarda dolanıyolar sizde(bende) bu arkadaşları görünce içiniz burkuluyor sinemeya mı gitsem , oraya buraya gitceniz tabi abartmamak şartıyla bu maraton öyle sırf koşmakla olmaz dinlenceksiniz biraz...bu zamanlar olur zaten son bir ay heyacanına kapılıp uyku bilmicez en azın ben öyle umuyorum aman dışardaki benim verdiğim örneklerle takılmayın hayatınız başka bir rota alır...
çok haklısın özlemcim bu son zamanlar gerçekten çok önemli pes etmemek lazım eğer kazanmak istiyorsak şimdi daha sıkı çalışmamız lazım teşekkürler özlem iyi çalışmalar...
Referans URL