Dersizle Forumları

Full Versiyon: 4 şık ard arda
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar össde 4 şık ard arda gelemezdi değil mi ? Bizim dersane sınavında geldi ve ben bu yüzden 1 soruyu yanlış işretledim
bizimde geldi matematik 4 ü E di 4 ü de doğruydu ama öss de bende gelme diye biliyorum..
Evet ÖSS'de bırakın 4 şıkkı 2 ve 3 şıkkın dahi ard arda gelmemesi için özen gösteriliyor.
dershane sınavlarında gelebilirde. öss de eğer 4 şık ard arda gelirse o 4 soruyu tekrar gözden geçirmeliyiz ???
AMA BENCE 4 ŞIK ARDARDA GELMEZ DİYE DÜŞÜNÜRSENİZ ÇOK YANILGIYA DÜŞERSİNİZ. VE BU YANILGI ÇOK YANLIŞLAR YAPMANIZA YOL AÇABİLİR. EĞER CEVAPLARINIZDAN EMİNSENİZ DEĞİŞTİRMEYİN DERİM BEN. (ama tabi ki bu benim düşüncem)
Arkadaşlar lütfen yapmayın daha öncede buna benzer bi konu verilmişti Yani bana kalırsa sonucu buldunuz ve eminsiniz sonra da optik kagıda geçirirken bide bakmışsınız bir kaç tane şık ard arda kalkıp onları silecekmisiniz (ama yaptıklarınızdan %100 eminsiniz bide) tabiki de silmeyeceksiniz...Haklısınız sınav yaklaşıyor stres de var ama bence siz dogru bildiginiz cevaptan şaşmayın...
mcuur Demişki:

Evet ÖSS'de bırakın 4 şıkkı 2 ve 3 şıkkın dahi ard arda gelmemesi için özen gösteriliyor.

ama bazen bunu bizi şaşırtmak için kullanabilriler dikkatli olalım!!! soru
sehercan
ne yani şimdi 4 şık ard arda olmyack diye dğru şıkkı işretlemyckmym  saçma önemli oln cvptan emn olmk...
ARKADAŞLAR BİR DERSANE REHBERLİĞİNİN AÇIKLAMASINA GÖREE(dersanenin ismini wermim reklam olmasın)SINAWDA İLK AKLINIZA GELEN ŞIK DOĞRU OLDUĞUNUN KANISINDAYMIŞ YANİ Bİ ŞIKKI CVPLADINIZ SONRA KALKIP SİLMEYİN %90 DOĞRU OLDUĞU SÖYLENİYOO HERKESE BAŞARILARR

EN BÜYÜKHEDEFİNİZ GÜNEŞ OLSUN BELKİ GÜNEŞE ERİŞEMEZSİNİZ FAKAT YILDIZLARA DOKUNABİLİRSİNİZ SEVGİYLE KALINN gul
sehercan ablaya katılıyorum.saçma bi yaklaşım.sen emin ol gerisi hikaye.adam isterse 5 şık koyar arka arkaya.bikaç defa başıma geldi.tarihten 5 şıkkıda b yaptım.içime sinmedi tekar tekrar çözdüm ve baktımki ben yaptıklarımdan eminim.sonra ertesi gün cwp anahtarından kontrol edince 5ide doğru çıktı.kısaca kafa önemli
Sayfalar: 1 2
Referans URL