Selam arkadaşlar benim bir sorum var
ea2 puanı için illa ki belli bir matematik2 sorusu yapmamız mı lazım?
benim geçen sene hesaplanmamıştı ea2 puanım ama bu sene bizim rehberlik hocası mat2 yapmasanızda ea2 puanı hesaplanıcak dedi
acaba bu doğru mu?
yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ewet öyle bişi varmış galiba yeni öss sistemine göre bende tam olarak bilmiyorum ama ea2 de hesaplanıcak matematik2 yapsanda yapmasanda
evet geçen sene çok sayıda boş kontejan kalınca geçenlerde öss bu kararı aldı artık fen2 -sos2-mat2 den netin çıkmazsa bile puanın hesaplanır
saolun arkadaşlar bende mat2 yapamıyorum onun için sadece edebiyat türkçe ve mat1 ile ea2 barajını geçmek istiyorum
cevaplar için tekrar saolun Vallahi çok rahatladım.
peki mat 2 yi yapmadığımız halde hesaplanırsa EA 2 puanımız herhangi bir bölüme girmeye yeter mi acaba ???
inşallah yeter ela yoksa yandık valla serseri_us arkadaşım sana katılıyorum gerçi mat2 fazla puan veriyor ama yapabilenlere yapamayanların hali ne olcak bilmem
ben yds den girecem ama öss den alan dışı seçim yapacam inşallah mat2 hesabını olmadan puanımız yeter yoksa yandık
ben yds den girecem ama öss den alan dışı seçim yapacam inşallah mat2 hesabını olmadan puanımız yeter yoksa yandık
peki mat 2 yi yapmadığımız halde hesaplanırsa EA 2 puanımız herhangi bir bölüme girmeye yeter mi acaba ???
hayır arkadaşım..öyle bir durum olacağını sanmıyorum.en az 10 mat2 yapmalısın ki,herhangi bir ea tercihine yerleşebilesin.ama hiç yapmazsan yinede hesaplanırsa(tam bilmiorum o konuyu)çok büyük ihtimalle baraja yakın bir puan gelir.çünkü ed-sos testini eminim yüksek yaparsın.oda ea puanına katkı sağlar.fakat kayda değer bir katkı olmayabilir.ea öğrencisi isen elinden geldiği kadar mat2 yapmaya çalış.inş.yardımcı olabilmişimdir arkadaşım.