Dersizle Forumları

Full Versiyon: HİÇ BİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öncelikle herkese öss yolunda başarılar dilerim..
Geçenlerde bir konferansa katıldım..Konferans konusu öss hakkındaki genel bilgilerdi..Ark. biri rehberlik hocamıza bir soru sordu.'SINAVA 2 AY KALDI AMA BEN HALA KONULARA BAŞLAYAMADIM.BU SAATTEN SONRA NE YAPABİLİRİM...'diye
hocamızda 2 ayın kısa bir süre olduğunu ama değerlendirilirse çok büyük değişikliklerin yapılabileceğini anlattı ve aynen şu programa uymasını istedi..

AYIN TEK NO.LU GÜNLERİ: AYIN ÇİFT NO.LU GÜNLERİ:

MAT 1 DERSİ MAT 2 DERSİ
FİZİK DERSİ BİYOLOJİ DERSİ
KİMYA DERSİ GEOMETRİ DERSİ
TÜRKÇE DERSİ TÜRKÇE DERSİ

aynen bu çalışmayla devam edilirse 35 gün sonra tüm konuların bitebileceği ve kalan son 1 ayda bir tekrar daha yapıp son aldığımız puanların 40-45 puan artacağını iddaa etti..sizce nasıl bir prog.
buraya şimdi çoğu kişi iş işten geçmiş başaramazsın gibi yorumlar yazabilir aksine başarırsın yapılabilir gibi olumlu yorumlarda olabilir.

bu kişiden kişeye değişkenlik gösterebilir.

kendi hayatınıza konsantre olursanız bu yolu başarıyla tamamlayabilirsiniz , hadi herkes bu son virajda savrulmadan yolu başarıyla tamamlasın.
dostumxxtt
HAYATTA HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL HAYAT BİR NEVİ MUCİZELERLEDE DOLU SADECE BİZ DEĞERLENDİRMESİNİ BİLELİM HANİ BİR SÖZ VARYA HERGÜNÜN KIYMETİNİ BİLELİM İŞTE ÖYLE.....
Referans URL