ne oluyor anlamıyorum ama hiç motivasyonum kalmadı hatta sınava bile girmek istemiyorum şu anda o kadar kötüyüm ki iki haftadır ders çalışmıyorum toparalayamıyorum kendimi geçer diye düşündüm bunalım takılanalrdan değilim ama yorumlayamıyorum acil desteğe ihtiyacım var çoooook eksiğim var tamamlıycak gücü bulamıyorum allah rızası için gaza ihtiyacım var
1990 doğumlu birinin bunları söylemesi çok tuhaf
ahhhhhhhhhhh keşke yaşdaşım keşkeeee ama erken yazıldığım için maalesef bu yıl giriyorum ve sanırım 2008 de de gircem galiba böyle gidersem
aynı şeyleri bende yaşıyorum arkadaşım.ders çalışamyrmyazılılarda berbat
bende hiç çalışamıyordum ders çalışacağım zaman uykum geliyordu hep..doktora gittim ve bana vitamin yazdı işe yaradı da ..belkii psikolojik =) ama şöyle düşünün bir de iki ay kendimizi sıkmak mı iyi yoksa seneye bütün bir yıl boyunca çalışmak mı daha ii? arkadaşlar biraz daha sabredelim..
en iyi motivasyon sınavı bir süreliğine unutup hayatı9n tadına varmaktır

farklı bir bakış açısı

ama en güzeli haklısın bu dönemler stresin hat safada oldugu dönemler o yüzden mümkün oldugu kadar düşünmemek lazım ki eger düşünmek gerekiyorsada pozitif düşünmek lazım
bence en ii motivasyon sınavı kazanamdğnı düşünmkle başlar ne kadar kötü bişi dimi bunu yaşmmk için derslerne çalş
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim evet burçin arkadaşımın gibi bende doktorun tavsiyesiyle vitamin kullanmaya başladım çok faydalı oldu süper enerji verdi saglıklı huzurlu günler