12-04-2007, 06:14 PM
12-04-2007, 07:19 PM
dersizle nin ana sayfasında real player ve kurulumunu anlatan vıdeo var ona gore real playerı yuklemen lazım
12-04-2007, 09:40 PM
realplayer yüklemiştim zaten media player klasik halini aldıktan sonra izleyemez oldum.bazı videolarda realplayer uyarısı geliyor ama bazılarında eski media playerler bilgisayarımda çalışmıyor.
12-04-2007, 09:57 PM
sen kurulumu yanlıs yapmısın ozaman once kurulum vıdeosunu ızle ondan sonra tekrar kur
15-04-2007, 10:21 AM
realplayer kurulumunu çok iyi yaptığıma inanıyorum çünkü realplayerlı olan video oynatıcılar dersleri gösteriyor örnek:matematikte denklemler
AMA real player olmayan video oynatıcılar var windows media playerin eski serisi yei media playerlerdan windows media player 9 olsa izleyeceğim ama windows media player 9 dan daha alt bir versiyon ayalanmış bunun için çözümü buldum o media playerleri yüklemek ama ozaman da update güncellemesi uyarısını verecek yetkililer şu media playerleri eski haline getirseler
yada hepsi real player olsa
şu şekili izleyebiliyorum

ama bunu izleyemiyorum

AMA real player olmayan video oynatıcılar var windows media playerin eski serisi yei media playerlerdan windows media player 9 olsa izleyeceğim ama windows media player 9 dan daha alt bir versiyon ayalanmış bunun için çözümü buldum o media playerleri yüklemek ama ozaman da update güncellemesi uyarısını verecek yetkililer şu media playerleri eski haline getirseler
yada hepsi real player olsa
şu şekili izleyebiliyorum

ama bunu izleyemiyorum

15-04-2007, 11:19 PM
media player klasik - real playerdan ayrı bir program daha doğrusu Real player clasic diye geçen bir program. Bu senin dersleri izlemende sorun yaratabilir. Derslerin görüntüsünün güzel olması , derslerin ileri geri alınabilmesi ve diğer formatlara göre daha az takılması bu video formatına geçmemizi sağladı. Sen kurduğun programı kaldırıp tekrar kurarsan sorun çözülür sanırım.
18-04-2007, 08:44 PM
resimler yeterince açık değilmi realplayer tamam onda sorun yok ama diğerlerinin oynatıcısı windowsmediaplayer bunlar çalışmıyor videoların hepsi realplayer formatına geçse...
01-05-2007, 05:20 PM