Dersizle Forumları

Full Versiyon: hayal kırıklığı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.dokuz eylül üni.denizcilik yönetimi istiyorum.rüyalarıma bile giriyo o bölüm.1.bölümden alıyo ama en az 325 puan almam lazım.girebilmem için 1.bölümü neredeyse full yapmam gerekiyor.ama 2.bölümede çok çalışıyorum.sınava az kaldı acaba mat2 yi bırakıp 1.bölümemi yönlensem.çok düşündüm bunu ama dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak ta var sonunda.günde yaklaşık 3 saat sadece mat2 çalışıyorum.yani 2 aydır mat2 den başka bişey görmüyorum.edebiyat bölümü neredeyse full yapıyorum. okuldan diplama notu 72 geliyor.0,8 ile çarptığımda 65 oluyo yani öss hampuanıma 65 eklenecek.1.bölümden en az 260 yapmam lazım.yaptığım ortalamalarımı söyliyim size ne olur akıl verin bana...
türkçe=28 sosyal=25 mat1=16
bu civarda yapıyorum denemelerde.acaba bunları daha ne kadar artırmam lazım.ya da nasıl arttırabilirim.
dostumxxtt
ARKADAŞIM SORUN ŞU HEDEFİN 1.BÖLÜMDEN Mİ YOKSA 2. BÖLÜMDEN Mİ SANIRIM ALANIN SAYISAL ONUN İÇİN EDEBİYAT TÜRKÇE YAPMANA HİÇ GEREK YOK

260 ALABİLMEN İÇİN TÜRKÇE 29 SOSYAL 28 MATEMATİK 26 NETLE SAY : 268 SÖZEL:278 EA:229 YAPIYOR DEDİĞİN DOĞRU NERDEYSE FULL OLMALI BENCE EĞER GİRECEĞİN BÖLÜM İLK BÖLÜMDENSE 2. KISMI BIRAK EĞER 2.BÖLÜMDENSE EŞİT ÇALIŞ YANİ MATEMATİK 1 20 LERDE YAPIYORSAN MAT 2 DE ÖYLE OLMALI KENDİNİ RAHAT BIRAK STRES YAPMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR ANCAK BEN DİĞER SORULARI YAPIYORUM DİYE FAZLA BİR DURUMA GİRME BELKİ YAPAMADIĞIN SORULARLA KARŞILAŞICAN
Arkadaşım benim geçen seneki halime benziyorsun. ben de çalıştım cabaladım baktım ki 18 yaş altını alıyorlarmış ben giremiyormuşum. Boşu boşuna gitti 1 sene uzgun3 2. Bölüme hiç çalışmamıştım. vallahi yaparım diyorsa şansın bol olsun iyice araştır derim benim gibi hüsrana uğrama
türkçe ve sos1 fena değil daha da yükseltebilrisin ama en önemlisis mat1 i yüksek ve sabit tut ( en az 26) bu netlerle yerleşirsin allahın izniyle
Sakın bölüm2 yi bırakma sen hepsini belli bir periyotta devam ettir.Zaten bölüm 1 i yapran 2'ye de katkı sagladıgı için yani hepsini çalış
AMa dedigim gibi mat1 netini 10 net daha fazla artır ki o civarlarda ham puan alasın
muaythai Demişki:

Arkadaşım benim geçen seneki halime benziyorsun. ben de çalıştım cabaladım baktım ki 18 yaş altını alıyorlarmış ben giremiyormuşum. Boşu boşuna gitti 1 sene uzgun3 2. Bölüme hiç çalışmamıştım. vallahi yaparım diyorsa şansın bol olsun iyice araştır derim benim gibi hüsrana uğrama

yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.yalnız şeyi anlamadım nasıl 18 yaş altını alıyorlarmış.bu kesinmi acaba.
Dokuz eylülün sitesinde okumuştum ben 18 yaşı üstünü almıyorlardı. tamamen saçmalık ama yapacak bir şey yok. Ama sen bir araştır ne olur ne olmaz
araştırdım arkadaşlar dokuz eylül yüksekokul bölümlerinde 21 yaşından gün almamış olmak lazım.18 den bahsetmiyor
ben yanlış hatırlıyorum doğrudur. benim yaş onu tutmuyordu yanlış kalmış aklımda kusura bakma
morfiy
hadi bakalım hayırlısı siritan
valla derslerden çok bu meslek ile uğraşıyorum.her gece rüyalarıma giriyor.kıyı kaptanı olmuşum. offfff offfff hayat zor yaa.ama kafama koyupta beceremediğim hiç bişeyi hatırlamıyorum.inş.bunuda atlatırız...
Sayfalar: 1 2
Referans URL