Dersizle Forumları

Full Versiyon: Format Sorunu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
S.a arkadaslar....
Bilgisayarimda problemler wardi bende format atmaya karar verdim windows xp kurallarini kabul ediyorum dedigimde hani warya disketler cikicak ornek:c -d yeni disket olustur sil falan onlar cikmadi onun yerine repait cikiyor sanirim anlami tamir et...tikliyorum windowsu yukluyor bazi hatalar duzeliyor ama 2-3 gun sonra yine problemler war...Bunlari yaparken pc'mde hicbirsey silinmiyor..Bunun sorunu ne ? Kurallari kabul edip enterledigimde disketleri orda nasil cikartabilir...Bilen warsa soylesin lutfen biktim uzgun
Aşağıdaki linkten ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsin.
Konu açmadan önce arama yaparsan cevaplarına ulaşabilirsin;

http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=5305
Ben format atmasini bilmiyorum demedim...

Disk bolumu warya sil ekle falan o cikmiyor..sadece repait cikiyor..
başka bir cd ile deneyin muhtemelen bir bölümü atlıyosun sen en iyisi temiz bir cd ile dene hatta crackli olursa senin için daha iyi olur
Konu çözülmüştür..İlgilendiğiniz için teşekkürLer...
Specops Demişki:

Konu çözülmüştür..İlgilendiğiniz için teşekkürLer...

sorun neyden kaynaklanıyormuş ???
Bilmiyorum...Msn den bir arkadaş esc tuşuna basman gerek lazım demişti alakası yok demiştim..Ben işe Bismillah ile başladım oldu : ) ama arkadaşta da aynı sorun vardı..o ustaya götürmüş esc tuşuna basmış disketler çıkmış..sinirleniyorum böyle şeylere ama olsun bunun sayesinde yeni şeyler öğreniyorum...
Specops Demişki:

Bilmiyorum...Msn den bir arkadaş esc tuşuna basman gerek lazım demişti alakası yok demiştim..Ben işe Bismillah ile başladım oldu : ) ama arkadaşta da aynı sorun vardı..o ustaya götürmüş esc tuşuna basmış disketler çıkmış..sinirleniyorum böyle şeylere ama olsun bunun sayesinde yeni şeyler öğreniyorum...

sorunun çözüldüğüne sevindim...
SağoL...BbSektör Oluşmuş Sandım...
Referans URL